preloader
  • Stravičan sudar kamiona i autobusa, četvoro poginulih

U jutarnjim časovima na putu između Kuršumlije i Prokuplja, kod mesta Barlovo, došlo je do čeonog sudara između autobusa firme “Niš Ekspres” i kamiona sa prikolicom.

blog-thumb

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 6.45 časova u kuršumlijskom selu Barlovo na magistralnom putu Priština-Niš, u direktnom sudaru kamiona sa prikolicom i autobusa Niš-ekspresa, kojim je upravljao S. M, prema prvim informacijama poginule su četiri osobe dok je šestoro putnika autobusa teže i lakše povređeno.

Sudar

Prema nezvaničnim podacima poginuli su vozači oba vozila i dve putnice autobusa koji je saobraćao iz Kuršumlije u pravcu Niša. Nesreća se dogodila u selu Barlovo, nedaleko od mostića po kojem je poznato ovo selo a prve informacije ukazuju da je autobus iz nepoznatih razloga skrenuo na suprotnu traku kolovoza.

Sudar i požar

U prokupačkoj bolnici ističu da je dovezeno šest putnika, troje teže i troje lakše povređenih. Teže povređeni su zbrinuti sa povredama glave i ekstremiteta, a za jednog putnika se očekuje i operativni zahvat. Nezvanično, troje putnika nije izašlo iz autobusa – I. V, J. R. i B. P, a jedna od njih, koja je prebačena u bolnicu je u teškom stanju.

U trenutku udesa, padala je kiša i kolovoz je bio mokar, a most se nalazi iza krivine. Prave uzroke nesreće otkriće istraga.

Foto, info: Novosti.rs


comments powered by Disqus